Bonifatius de musical vanaf mei 2014 opnieuw te zien in Dokkum

Bonifatius de musical is vanaf mei 2014 opnieuw te zien in de Bonifatiuskapel te Dokkum. De voorstelling was hier in de zomer van 2012 ook al voor een korte periode te zien. De vorige cast bestond uit o.a. Richard Spijkers, Theun Plantinga, Paul Donkers, Wieneke Remmers, Lotte Verhoeven, Milan van Weelden en Syb van der Ploeg.  Een woordvoerster laat weten dat het er nu zo uitziet dat de complete cast uit 2012 ook in 2014 te zien zal zijn. De kaartverkoop start op 1 december a.s.

754: een Engelse bisschop trekt naar het ruige land van de heidense friezen. Hij zal hen de waarheid wel even vertellen. Het is zijn laatste opdracht aan zichzelf. Maar op zijn reis naar het verre Friesland raakt hij vertwijfeld over zijn eigen waarheid. Dilemma’s volgen elkaar in hoog tempo op. Hij moet keuzes maken. de beeldschone non Lioba, sluwe bisschop Hildegar en Bonifatius impulsieve leerling Sturmius maken het nemen van de juiste beslissingen extra moeilijk. Zo wordt zijn strijd tegen de heidense Friezen meer en meer een strijd met zichzelf. En hoe kan hij ooit kiezen tussen passie, geloof en liefde?

Bekijk hier de reportage die wij in 2012 hebben gemaakt.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies