Hij Gelooft in Mij speelt galavoorstelling voor het Oranje Fonds

De musical over het dramatische leven van André Hazes is sinds november 2012 te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Cast en orkest spelen sinds de eerste try-out enkel voor uitverkochte zalen. Om de bijzondere mijlpaal te vieren wordt er een extra voorstelling gespeeld waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel gaat. In 2011 startten het Oranje Fonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie, op voorspraak van Koningin Máxima, het programma Kinderen Maken Muziek. Doel van het programma is dat kinderen samen een muziekinstrument leren bespelen en samen muziek maken. Kaarten voor het benefietgala zijn vanaf morgenochtend 10:00 uur te koop via: www.hijgelooftinmij.nl

Het benefietgala vindt op dinsdag 5 november plaats in bijzijn van genodigden van het Oranje Fonds, Rachel, Roxeanne en Andre Jr. Hazes en Joop en Janine van den Ende. De avond zal persoonlijk worden ingeleid door het creatieve team van Hij Gelooft in Mij: regisseur Ruut Weissman en scriptschrijvers Frank Ketelaar en Kees Prins.

Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds: “Het Oranje Fonds is zeer verheugd over dit bijzondere initiatief van iedereen die betrokken is bij Hij Gelooft in Mij. Met deze grote gift kunnen zeker 250 kinderen een instrument leren spelen en het plezier van samen muziek spelen ontdekken.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies