Roman van der Werff vervangt René van Kooten tijdens try-outs Jersey Boys

René van Kooten is voorlopig uitgeschakeld door een beginnende longontsteking en moet zijn rol in de musical Jersey Boys dus aan iemand anders overdragen. De try-outs van de voorstelling staan op punt van beginnen, vervelend voor René van Kooten dat hij daar dus niet bij kan zijn. Twee van die try-outs zijn inmiddels geannuleerd, zo laat Stage Entertainment weten aan RTL Boulevard. Zaterdag gaat die in het Beatrix Theater in Utrecht vooralsnog wel door.

En dat is al bijna. Dat betekent werk aan de winkel voor René’s understudy Roman van der Werff. De acteur wordt op dit moment klaargestoomd om het podium op te gaan. René van Kooten staat onder doktersbehandeling en doet het voorlopig rustig aan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies