‘Volkomen Klootloos’ met Stefan de Kogel, Rick Sessink en Job Bovelander

Een eigen avond. Alles kan, alles mag en de mogelijkheden zijn eindeloos. Tóch blijven ze in de Nederlandstalige hoek hangen. Is dat volkomen klootloos? Of schieten ze hiermee juist recht in de kruising? Afgelopen theaterseizoenen speelden de vrienden Stefan, Rick en Job samen voor uitverkochte zalen. Dit jaar gaat ieder zijn eigen weg, maar kunnen ze nog niet helemaal zonder elkaar.

Dit exclusieve liedjesprogramma is hun flesje water in de rust. Tijdens deze muzikale avond zullen de drie talentvolle jonge zangers hun mooiste en meest favoriete nummers voor u zingen. Met liedjes van o.a. Acda en de Munnik, Racoon en Theo Nijland hoort u ze op een manier waarop u ze nog nooit heeft gehoord.

Job Bovelander, Rick Sessink en Stefan de Kogel leerden elkaar kennen als leden van de boyband Zilt in Volendam de Musical en waren daarna te zien in De Zangeres Zonder Naam, Wij Nederlanders, Meezingen met Volendam en De Jantjes. Komend theaterseizoen speelt Job in de toneelvoorstelling Eindeloos, Rick in het theaterconcert Nederland Musicalland en Stefan in de musical Jersey Boys.

De voorstelling is te zien op 7 oktober vanaf 20:15 op Perron 3a, Station Haarlem. Voor tickets zie http://www.sterrenophetstation.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies