Musical Sting vanaf juni op de planken

De musical die gebaseerd is op de jeugd van zanger Sting zal vanaf juni 2014 te zien zijn in Amerika.

De musical, die The Last Ship zal gaan heten, speelt zich af in Newcastle, de oude woonplaats van de zanger. The Last Ship gaat over het leven van arbeiders op een scheepswerf. Als de scheepswerf moet sluiten worden de arbeiders aangemoedigd door de priester om een eigen schip te bouwen.

Sting zal zelf verantwoordelijk zijn voor de soundtrack van The Last Ship. Aankomende week brengt hij al het album uit met alle muziek uit de musical.  Voor de musical werkt Sting samen met schrijvers John Logan en Brian Yorkey. De regie is in handen van Joe Mantello en de choreografie wordt verzorgd door Steven Hoggett. The Last Ship wordt geproduceerd door Jeffrey Seller en Kathryn Schenker.

The Last Ship zal zijn première beleven op 10 juni 2014 in The Bank of America Theatre in Chicago. In de herfst zal de musical waarschijnlijk te zien zijn op Broadway.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies