Suzan Seegers zingt Toon Hermans in theater Joop Braakhekke

Op zaterdag 5 oktober aanstaande speelt Suzan Seegers – kortweg Suus – een extra voorstelling van SuuS zingt Too in Next Door, het theater van Joop Braakhekke dat gevestigd is naast diens restaurant Le Garage in Amsterdam. Suus toert dit seizoen langs de Nederlandse theaters met een bijzondere hommage aan Toon Hermans, bestaande uit uniek, niet eerder gezongen repertoire dat gevonden werd in Toons archieven. De kleine theaterzaal van Next Door (60 stoelen) versterkt het intieme karakter van deze nummers. SuuS zingt Toon op 5 oktober is een opmaat naar de premièrevoorstelling op 9 oktober (Munttheater, Weert).

Suus speelde hoofdrollen in tal van musicalproducties maar is inmiddels ook als soloartiest doorgebroken. Met haar warme stem en sprankelende persoonlijkheid weet zij de harten van het publiek keer op keer te raken. Tijdens haar solotournee SUUS vertolkte de Limburgse vorig seizoen haar eigen repertoire en een enkel lied van Toon Hermans. Op veler verzoek wijdt zij nu een complete voorstelling aan haar beroemde streekgenoot. Bijzonder detail is dat geen enkel nummer van Toon voor Suus getransponeerd hoefde te worden naar een andere toonsoort.

SuuS zingt Toon is een productie van OpusOne en wordt geregisseerd door Frans Schraven. De muzikale leiding is in handen van Marc-Peter van Dijk. Kaarten voor SuuS zingt Toon op 5 oktober kosten €17,50 en zijn te reserveren via info@opusone.nl of 020-6125034. De voorstelling vindt plaats om 20:30 uur in Theater Next Door (naast restaurant Le Garage), Ruysdaelstraat 48 in Amsterdam.

SuuS zingt Toon is in de regio Amsterdam ook te zien op
11 oktober | Schouwburg Amstelveen | www.schouwburgamstelveen.nl
16 november | Het Oude Raadhuis in Hoofddorp | www.demeerse.com
Kijk voor de volledige speellijst op www.suzanseegers.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies