WIN 2 kaarten voor M-lab voorstelling ‘Circus’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN
M-Lab opent het nieuwe theaterseizoen met de spectaculaire show Circus. Een hedendaagse voorstelling over een realityshow waarin de deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste worden gedreven. Ze strijden allemaal voor hetzelfde doel: roem. Daarbij wordt niks geschuwd. Alles voor de kijkcijfers…
“We zijn pas iemand als we gezien en gehoord worden. Identiteit is belangrijker dan ooit! Erkend worden is een verslavende behoefte.” Dit uit zich in een groot openhartigheids Circus waar alles gereduceerd wordt tot hapklaar tussendoortje. Geen verbeeldingskracht, maar Reality..”

 

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Musical Reports mag in samenwerking met theater M-Lab 2 vrijkaarten verloten voor de voorstelling op een dag naar keuze*

*De kaarten zijn voor een voorstelling naar keuze in de week van 14 tot 21 oktober (op basis van beschikbaarheid)  in theater M-Lab te Amsterdam. Voor de speellijst klik HIER. Wat moet je doen om kans te maken op de kaarten? Simpel: doe mee aan onderstaande Twitter actie!

Plaats of retweet de volgende tekst op Twitter en zorg dat je Musical Reports ook volgt! Doe dit vóór 10 oktober. We zijn HIER op Twitter te vinden.

Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht. Zo maak zo kans op 2 kaarten voor de M-Lab voorstelling ‘Cirucs’ op een dag naar keuze

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies