Mariska van Kolck en Roberto de Groot te zien in Sinterklaas musical

Met trots presenteren de producenten van het SinterklaasTheater de betoverende en sprookjesachtige musical Sinterklaas en de Malle Mijter. Een musical waarin kinderfantasie tot leven komt en ouders mee terug genomen worden naar hun kindertijd. De cast is inmiddels compleet met Mariska van Kolck als vertelster, Gino Korsel als het jongetje Chris, Roberto de Groot als de Huismeester, Joyce Geurtsen, Roel van Kerckhoven, Marcel Postma , Sinterklaas, de Feestpieten en vele anderen.

Na een zoektocht vindt de hofhouding van de Sint een oude kist met daarin de Malle Mijter. Deze bijzondere mijter blijkt over magische krachten te beschikken, maar wanneer hij tot leven komt weet hij niet meer wie of wat hij is. 
 Hij besluit daarom op zoek te gaan naar de Sint. Tijdens zijn zoektocht verdwaalt hij, en komt hij Chris tegen die in Spanje op vakantie is. Ook Chris is verdwaald en kan zijn ouders niet meer vinden. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Chris zijn ouders en naar Sinterklaas! Lukt het ze om op tijd terug in Nederland te zijn voor het Sinterklaasfeest op 5 december?

Sinterklaas en de Malle Mijter is dit jaar in twee theaters te zien. Op 24 november in het Kennemer Theater in Beverwijk en op 1 december in de Stadsschouwburg van Haarlem.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies