Noortje Herlaar niet te zien in ‘Moeder, Ik wil bij de Revue’ musical

Noortje Herlaar zal niet schitteren in de musicalversie van Moeder, Ik wil bij de Revue. De actrice heeft bedankt voor de hoofdrol, meldt het AD.  Herlaar (28) en haar collega’s bij de serie van Omroep MAX hielden vorig jaar wekelijks meer dan 1,5 miljoen mensen aan de buis gekluisterd. Ze werd al snel genoemd als de ideale hoofdrolspeelster voor de revue-musical. ‘Ik ben wel gepolst. Maar ik denk niet dat de musicalversie echt op mijn pad komt’, laat de blondine weten.

‘Deze serie is voor mij zo’n groot cadeau geweest, maar het is voor mij nu wel af’ , vervolgt Herlaar. ‘Bovendien ben ik met zo veel leuke, andere dingen bezig.’

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies