Sterren op het station: nog nooit zo bereikbaar

Midden op het station van Haarlem was op 7 oktober de aftrap van een bijzondere concertreeks. Tussen perron 3 en 4 in de historische Jugendstil wachtkamers zal het komende seizoen een serie van zeer uiteenlopende concerten plaatsvinden. Van Operaetcetera tot The Jukeboxboys, van Linda Wagemakers en Jasper Taconis tot Jimmy Hutchinson en Daan Smits, voor ieder wat wils.

De aftrap kwam op naam van Job Bovelander, Rick Sessink en Stefan de Kogel met het eenmalige programma Volkomen Klootloos. Dit drietal speelt en zingt al jaren samen: het afgelopen seizoen waren ze te zien als De Jantjes en eerder speelden ze al samen in Volendam De Musical. De drie mannen hebben voornamelijk Nederlands repertoire gezongen de afgelopen jaren en voor dit programma was dat niet anders. Echter lieten ze dit keer het musicalrepertoire, op de toegift na, links  liggen. In andere genres wisten ze genoeg moois te vinden. Er passeerden nummers van zowel Nielson als Toon Hermans de revue, en zo ongeveer alles wat daar tussenin zit.

De heren klinken, zoals we al eerder hebben kunnen horen, prima samen en zijn na een paar jaar erg goed op elkaar ingespeeld. Dit resulteerde in een ontspannen avond met fijne muziek en een goede dosis humor. Een foto-impressie is hieronder te vinden.

Na “Volkomen Klootloos” volgt dus een reeks andere concerten.Het volledige programma is te vinden op www.sterrenophetstation.nl.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies