Tournee Sprookjesboom de Musical van start‏

Zaterdagmiddag 12 oktober verzamelden bezoekers, genodigden en pers zich in Theater de Leest in Waalwijk voor een extra feestelijke voorstelling van ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’. De voorstelling was de start van een 4 maanden durende tournee langs 43 verschillende theaters in Nederland en België. Waaronder het DeLaMar Theater in Amsterdam, Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Arenbergschouwburg in Antwerpen.

De bekende Sprookjesbosbewoners, gespeeld door acteurs Steven Roox, Darren van der Lek, Thijs van Empel, Janneke Iking en Amy Galatá, ontvingen zaterdag na afloop een daverend applaus en veel succeswensen voor de volgende 94 voorstellingen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies