Purper Ladies klaar voor hun nationale tour

Op dinsdag 15 oktober vond de perspresentatie van Purper Ladies plaats in het Grand Hotel in Amsterdam. Tijdens de perspresentatie werd de aanwezige pers welkom geheten door de producent Maarten Voogel (OpusOne). Na een korte introductie door ‘Mister Purper’ Frans Mulder werden de ladies het toneel op gehaald.

De Purper Ladies, bestaande uit Grand dame Gerrie van der Klei (Moeder ik wil bij de revue), glamour girl Anouk van Nes (De BonBonFabriek), veelzijdige musicalartiest Céline Purcell (Les Miserables, Wicked) en cabaretière Mylou Frencken, lieten in een lekkere preview zien dat zij klaar zijn voor hun nationale tour.

De preview bestond uit een aantal grappige sketches en liedjes. De preview belooft veel goeds. Alle vier de dames beschikken over een flinke dosis humor, zelfspot en een fantastische stem.

Gerrie van der Klei heeft als enige van de vier dames een Purper verleden, zij heeft reeds eerder mee gedaan aan een Purper programma, echter wel met allemaal mannen.  “Het grootste verschil tussen het werken met de heren en de dames is dat de dames veel meer door elkaar praten, en dat de gespreksonderwerpen ook heel verschillend zijn.”, aldus Gerrie van der Klei.

Ook liet van der Klei weten dat ze erg tevreden zijn met de reacties van het publiek bij de eerste drie try-outs die ze achter de rug hebben. “Hoewel we de de voorstelling nog aan het bijschaven zijn, vallen de grappen zoals ze moeten vallen en gaat het tot nu toe erg goed”.

Purper Ladies gaat op 9 november in première in theater Diligentia in Den Haag en is nog tot en met 26 januari 2013 te zien in de Nederlandse theaters.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies