SUUS zingt Toon: “Even terug naar Toon”

Samen met Marc-Peter van Dijk laat Suzan Seegers het publiek dit seizoen kennismaken met onbekende werken van Toon Hermans. Musical Reports sprak het duo over de voorstelling en maakte een sfeerimpressie.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

SUUS zingt Toon is nog tot en met eind november te zien in de Nederlandse theaters. Lees ook ons report over de voorstelling: “Suus zingt Toon… Beeldschoon” of kijk op www.suzanseegers.nl voor meer informatie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies