Eerste repetitiedag “De Kleine Blonde Dood”

Musical Reports was aanwezig bij de start van de repetities van de musical De Kleine Blonde Dood”Deze nieuwe Nederlandse musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Boudewijn Buch. Musical Reports sprak met castleden Frans van Deursen en Marjolein Teepen.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Reportage & Camera: Saskia Ebbing / Montage: Sebas van Buuren

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies