Belgen op bezoek bij Vlaamse castleden Jersey Boys!Een ware Vlaamse invasie bij de voorstelling van Jersey Boys op zondag 27 oktober. Ruim 130 Belgen brachten een bezoek aan de voorstelling in het Beatrix Theater in Utrecht, om hun Vlaamse helden Tim Driesen (Frankie Valli) en Dieter Spileers (Bob Gaudio) te zien schitteren.

Tim Driesen, geboren in Herantals en Dieter Spileers, geboren in Ronse, spelen beiden een hoofdrol in Jersey Boys als één van de vier bandleden van Frankie Valli & The Four Seasons. De voorstelling is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Om de Vlaamse acteurs toch te kunnen bewonderen, besloot een grote groep Vlamingen de koppen bij elkaar te steken en in grote getale af te reizen naar Utrecht.

 Na afloop van de voorstelling volgde een ontmoeting met de cast.

Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ‘s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons. Ze maakten hun eigen muziek, ontdekten een unieke sound en verkochten wereldwijd 175 miljoen platen. De voorstelling gaat over het succes van de band, maar ook over de keerzijde daarvan. In de musical komen alle hits van de band voorbij, waaronder ‘Beggin’’, ‘December 1963 (Oh, What a Night)’, ‘Sherry’ en ‘Big Girls Don’t Cry’.

Naast Vlamingen Tim Driesen en Dieter Spileers spelen ook Rene van Kooten (Tommy DeVito) en Robbert van den Bergh (Nick Massi) een hoofdrol in de voorstelling. Jersey Boys is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies