Perspresentatie Nederland Musicalland

Op de perspresentatie Nederland Musicalland van De Graaf en Cornelissen producties spraken wij met drie van de solisten: Bill van Dijk, Rosalie de Jong en Rick Sessink. Tevens vertelde regisseur Paul van Ewijk dat ze voor dit programma alle internationale klassiekers overboord hebben gegooid.

Bekijk onze video om te horen wat de solisten en Paul van Ewijk nog meer te vertellen hadden over dit nieuwe liedjesprogramma.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies