Peter Blok speelt vader van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij

Acteur Peter Blok neemt vanaf half december de rol van de vader van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij over van Hajo Bruins. Vanwege de eerder aangekondigde verlenging van Hij Gelooft in Mij tot en met maart 2014 moest er gezocht worden naar een vervanger voor Bruins, die maar tot eind 2013 bij de productie kan blijven. Blok speelt momenteel in De tijd voorbij, een eigen productie van het DeLaMar Theater. Hajo Bruins gaat in 2014 op tournee met De Storm, een productie van het Nationale Toneel.

Peter Blok speelde bij diverse toneelgezelschappen, waaronder Orkater, Het Toneel Speelt en de Utrechtse Spelen en had rollen in de televisieseries Moeder ik wil bij de Revue en Penoza. Daarnaast was hij onder andere te zien in de films Zwartboek en De Verbouwing.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies