Rockmusical Macbeth was gisteren eenmalig te zien

Gisteravond, presenteerde Storytellers eenmalig een reprise van de voorstelling Macbeth voor het Nederlands Thriller Festival. De hoofdrollen werden vertolkt door Milan van Weelden (Man van La Mancha, Peter Pan) in de titelrol en Ellen Evers (Cabaret, Miss Saigon, 3 Musketiers) als Lady Macbeth.

Het Nederlands Thrillerfestival presenteert in 2013 de unieke musical Macbeth. Op het toneel van het Stadstheater komen de Schotse Hooglanden tot leven. Terwijl op het slagveld de lijken geborgen worden, doen drie vreemde vrouwen een voorspelling aan Macbeth. Hij zal koning van Schotland worden en nooit gedood kunnen worden. Macbeth besluit het lot in eigen hand te nemen en nodigt koning Duncan uit op zijn kasteel, om vervolgens met Lady Macbeth een plan te smeden om de macht te grijpen. Al snel vloeit er bloed en zoals Lady Macbeth vaststelt: ‘Bloed wil bloed, het vraagt om meer’. De weg naar het duize- lingwekkende einde wordt ingezet…

Het Thriller Festival in Zoetermeer is nog te bezoeken tot en met 3 november.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies