Schade theater ‘Soldaat van Oranje’ door storm

Het theater waarin de musical Soldaat van Oranje wordt opgevoerd is beschadigd door de storm die over Nederland raast. Er zijn onder meer delen losgekomen van het foyerdak van de Theaterhangar op vliegveld Valkenburg bij Leiden. Het gaat om twee dakdelen en een zijpaneel, zegt een woordvoerder. Daarnaast is er een klein stukje van de V van het Soldaat van Oranje-logo aan de voorzijde van het complex beschadigd.

Maandag is er geen voorstelling van Soldaat van Oranje, dat al drie jaar loopt en in juni zijn miljoenste bezoeker mocht verwelkomen. De eerstvolgende show staat gepland op dinsdag. Die gaat vooralsnog gewoon door.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies