Soldaat van Oranje viert drie jaar lang uitverkochte voorstellingen

Vanwege het driejarig bestaan van Soldaat van Oranje – De Musical worden hoofdrolspelers Matteo van der Grijn en Boy Ooteman samen met producenten Fred Boot en Robin de Levita woensdag 30 oktober in een historische Dakota naar de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk gevlogen.

In de voorstelling spelen Van der Grijn en Ooteman samen een scene in een gevechtsvliegtuig. Reden om juist die twee acteurs naar vliegveld Valkenburg te brengen in een Dakota, het type vliegtuig dat ook in de voorstelling te zien is.

Woensdag 30 oktober is het drie jaar geleden dat Soldaat van Oranje – De Musical, in aanwezigheid van onze toenmalige Koningin Beatrix, in première ging in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. Sindsdien speelt de voorstelling zeven keer per week voor een uitverkochte zaal en zagen al meer dan 1.100.000 Nederlanders de musical.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies