Robert ten Brink presenteert Musical Awards Gala

Het Musical Awards Gala 2013 wordt op maandag 25 november door Robert ten Brink gepresenteerd. De feestelijke avond vindt plaats in de TheaterHangaar in Katwijk. Robert ten Brink draagt het musicalvak een warm hart toe. Na zijn middelbare schoolopleiding volgde hij met succes de Kleinkunstacademie. Daarna speelde hij enige tijd bij de theatergroep Splinter. In 2009 mocht Robert ten Brink al een musicalaward uitreiken. Dit jaar neemt hij echter de presentatie voor zijn rekening.

Op 25 november worden in dertien categorieën de Musical Awards uitgereikt. De 41 nominaties zijn verdeeld over twaalf producties. De vakjury, bestaande uit voorzitter Cornald Maas en de leden Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriette Tol, maakte onlangs alle nominaties bekend. Het Musical Awards Gala is ook voor publiek toegankelijk. Geïnteresseerden kunnen nog steeds kaarten voor dit musicalspektakel via See Tickets kopen.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies