Barbra Streisand stak stokje voor Nederlandse Yentl-musical

De musical Yentl, gespeeld door Vera Mann, is afgelast omdat Barbra Streisand geen toestemming wilde verlenen. Dat zei Mann in Opium TV. Streisand heeft de rechten van Yentl en weigerde medewerking te verlenen, zo vertelt Mann. “Ik denk dat Barbra Streisand niet wil dat iemand anders haar rol speelt”, aldus de Vlaamse actrice. Het stuk wordt naar verluidt over twee jaar met de 71-jarige Streisand zelf op Broadway opgevoerd. Eerder was al gemeld dat Yentl uitgesteld zou worden naar 2014-2015. Nu zijn alle voorstellingen definitief van de baan. Yentl zou te zien zijn in zestig Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies