Fotoshoot Wicked Londen

Na Duitsland, Nederland en Amerika kruipt Willemijn Verkaik ook op West End in de huid van de groene heks Elphaba. Ze zal daar de rol overnemen van Louise Dearman. Afgelopen week had de nieuwe cast van de West End productie van Wicked hun allereerste gezamenlijke fotoshoot.

Naast Willemijn zijn het Savannah Stevenson (Glinda), Jeremy Taylor (Fiyero), Sam Kelly (The Wizard), Sue Kelvin (Madame Morrible) en Paul Clarkson (Doctor Dillamond) die de cast zullen vernieuwen.  De nieuwe cast zal voor het eerst te zien zijn op 18 november in het Apollo Victoria Theatre op West End.

Bekijk hier het filmpje van de fotoshoot:

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies