Donderdag weer ‘Love Story’; met of zonder Freek Bartels

De première van de musical Love Story, die 4 november te zien zou zijn in Stadsschouwburg Haarlem, is uitgesteld. Wegens een beknelling van een zenuw in de rug van hoofdrolspeler Freek Bartels was het voor hem onmogelijk om de première te spelen. Er zal een alternatieve premièredatum gezocht worden zodra Freek helemaal hersteld is.

De voorstelling van morgen (woensdag 6 november) in Heerhugowaard gaat ook niet door. De voorstelling van donderdag 7 november in Heerhugowaard gaat echter wel door, ook als Freek Bartels nog niet hersteld is. De understudy van Freek, Jonathan de Moor, is op dit moment druk aan het repeteren om eventueel de rol over te nemen.

Wanneer de première zal plaatsvinden is nog niet duidelijk. Joop van den Ende gaf gisteren aan te hopen dat er volgende week alsnog een première met Freek gespeeld kan worden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies