Jonathan Demoor vanavond op als Oliver in Love Story

Vanavond speelt Jonathan Demoor de rol van Oliver Barrett IV in de musical Love Story, die te zien is in Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Nadat Freek Bartels afgelopen weekend te kampen kreeg met een beknelling van een zenuw in zijn rug, daarom de voorstelling afgezegd moest worden en de première uitgesteld moest worden, wordt er vanavond voor het eerst weer gespeeld. Jonathan is versneld met de repetities van start gegaan en is nu klaar om te spelen. Ook vrijdag als Love Story te zien is in het Oude Luxor theater in Rotterdam zal Jonathan de hoofdrol op zich nemen. De toestand van Freek is gelukkig iets verbeterd, maar hij is nog niet voldoende hersteld om te spelen. Dit wordt na vrijdag per dag opnieuw bekeken. Naar een alternatieve premièredatum wordt nog gezocht.

Jonathan was bij Joop van den Ende Theaterproducties te zien als Henry in Next to Normal en speelde afgelopen seizoen de dubbelrol van Klein Duimpje/Duim inSprookjesboom de Musical: Een Gi-ga-gantisch Avontuur. Eerder was Jonathan te zien in de musicals, Les Misérables (Belgische versie), Oliver, Pinokkio, Kuifje & de Zonnetempel en Je negeert de waarheid.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies