Dode bij musicalrepetitie in Parijs

In Parijs zijn bij de repetities van de musical 1789 Les Amants de la Bastille vijftien mensen gewond geraakt door ontploffend vuurwerk. Eén van de slachtoffers is aan zijn verwondingen bezweken.

De slachtoffers zouden technici en acteurs zijn. De man die is overleden, kreeg een hartaanval bij de ontploffing. Vier gewonden zijn er nog slecht aan toe. Ze hebben onder meer brandwonden of ernstige gehoorschade opgelopen.

De voorstelling over de Franse revolutie is voorlopig vanwege het ongeluk afgelast. De repetities van ‘1789 Les Amants de la Bastille’ vonden plaats in het Palais des Sports aan de rand van het centrum van Parijs. Volgens een medewerker van het theater had de explosie een enorme kracht. “De muren schudden”, zegt hij. De hulpdiensten hebben de straat voor het gebouw afgezet en doen onderzoek naar het ongeluk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies