Cast ‘Putting It Together’ bekend

Een welgesteld ouder koppel ontvangt een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve borrelavond.

Op 15 februari 2014 beleeft Putting It Together van vermaard Broadway-legende Stephen Sondheim zijn Nederlandse première in de Goudse Schouwburg en is daarna in theaters in het hele land te zien. Putting It Together, een volledig gezongen komedie in 34 hilarische én hartverscheurende songs, wordt vertolkt door een topcast, met Paul Groot, Esther Maas, Porgy Franssen, Brigitte Heizer en Joey Schalker in een regie van Peter de Baan (Turks Fruit, Ramses).

Zij worden begeleid door een achtkoppig orkest o.l.v. Jeroen Sleyer (Hij Gelooft In Mij, Soldaat Van Oranje). De gloedvolle en eigentijdse vertaling is in handen van Jeremy Baker (Koefnoen). Componist en tekstschrijver Stephen Sondheim werd onderscheiden met maar liefst acht Tony Awards – waaronder een Lifetime Achievement Award-, een Pulitzer Prize, een Laurence Olivier Award, een Oscar en vele Grammy Awards.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies