Succesmusical ‘Lang en gelukkig’ terug in het theater‏

Een dolkomische, ontroerende en verrassende voorstelling voor publiek van 8 tot 108 jaar. Met de originele cast (o.a. Alex Klaasen, Sylvia Poorta, Gijs Naber, Jack Wouterse, Arjan Ederveen en Gouden Krekel-winnaar Dick van den Toorn)! Lang en Gelukkig is een warme lappendeken van slapstick, conference, sing-a-long en magische transformaties.

De sprankelende sprookjesrevue vertelt het tijdloze sprookje van Assepoester, maar dan nét even anders. Lang en Gelukkig stond in 2007 voor het eerst op het toneel en werd meer dan enthousiast ontvangen door publiek en pers .De voorstelling werd in 2007/2008 op handen gedragen. Lang en Gelukkig is in 2010 verfilmd en heeft op het Nederlands Film Festival in 2010 drie Gouden Kalveren mee naar huis mogen nemen, waaronder de Film1 Publieksprijs!

Het is een parade aan bekende sprookjesfiguren: Assepoester, de boze stiefzussen, Klein Duimpje, Roodkapje, de zeven geitjes en Bambi. Maar niets is wat het lijkt. Mannen spelen vrouwen, de boze stiefzussen Paris en Hilton (gespeeld door Gijs Naber en Alex Klaasen, afgewisseld met Remko Vrijdag) staan naast ontheemde prinsen, en gelouterde acteurs naast een balletklasje kinderen, die dansen als elfjes. Het publiek in de zaal hoeft allesbehalve stil te zijn: jong én oud mag meezingen, de helden op het toneel waarschuwen voor dreigend gevaar (“Kijk uit, achter je!”) of eindeloos kibbelen met gemene snoodaards. Wees gewaarschuwd: theatraal vuurwerk, spectaculaire acts of heerlijk flauwe grappen worden niet geschuwd!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies