Carolina Mout keert terug met haar ‘Zware Jongens’

Carolina Mout keert terug met een muziekprogramma. Ze is deze maand maar liefst tweemaal te zien in het Amsterdamse Apollofirst theater.

Carolina Mout is een ras entertainer en haar kracht ligt in haar veelzijdigheid. Nu brengt zij haar talenten als zangeres, actrice, cabaretière en theatermaker bijeen in een afwisselend theaterconcert. Prachtige, intieme songs –vaak in rake Nederlandse bewerkingen- afgewisseld met humoristische persoonlijke ontboezemingen. Swingende jazz en bossanova’s, smachtende torch songs en sprekende kleinkunst. Van Gershwin tot Randy Newman en van Ivan Lins tot Paul van Vliet. Carolina wordt begeleid door drie muzikale zware jongens: Hans Vroomans, Leon Menne en Enrique Firpi.

Musical Reports zag Mout al eerder schitteren en was razend enthousiast: “Mout & De Zware Jongens is een voorstelling die gemaakt is uit liefde voor theater. En dat zie je in alles terug. De voorstelling is een prachtige manier om kennis te maken met Carolina Mout of om te zien wat ze allemaal heeft gedaan tijdens haar carrière. De voorstelling is een aangename mix van liedjes en (vooral) hilarische anekdotes. Kortom; deze voorstelling moet je als theaterliefhebber gezien hebben.”

De voorstelling is te zien op 23 en 25 november in het Apollofirst theater te Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies