Joop van den Ende Theaterproducties start actie voor slachtoffers Filipijnen

Aankomende week wordt er na afloop van alle voorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties gecollecteerd. Vanaf 13 november tot en met 20 november zal aan het einde van de voorstelling aandacht worden gevraagd voor de slachtoffers van deze ramp. De bezoekers kunnen daarna een bedrag doneren in collectebussen bij de castleden van de voorstelling. Dit bedrag wordt aan het einde van de week verdubbeld door Joop van den Ende Theaterproducties en komt ten goede aan Giro 555.

De voorstellingen die hier aan mee werken zijn; Sister Act (AFAS Circustheater Den Haag), Jersey Boys (Beatrix Theater Utrecht), Hij Gelooft In Mij (DeLaMar Theater Amsterdam) en de theaters waar de reizende productie Love Story de aankomende week is te zien (Theater Castellum Alphen aan de Rijn, Theater de Purmaryn Purmerend, DE KOM Stadstheater en kunstencentrum Nieuwegein en Parktheater Eindhoven).

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies