Andy Mientus en Charlotte Maltby in Les Misérables

Weer wordt de cast van de Broadway productie Les Misérables aangevuld. Andy Mientus en Charlotte Maltby zullen de rollen van Marius en Cosette gaan vertolken, dit meldde Broadway.com. Voor beiden is dit hun Broadway-debuut.

Andy Mientus speelde onder andere in de eerste nationale tour van de musical Spring Awakening en was te zien in de musical Carrie van MCC Theatre. Andy werd vooral bekend door zijn rol in het tweede seizoen van de televisieserie Smash. Eveneens speelt hij vaak terugkerende rollen in Amerikaanse series.

Charlotte Maltby studeert momenteel muziektheater aan de universiteit van Michigan. Onlangs speelde ze de rol van Fantine in Les Misérables van openluchttheater The Muny in St. Louis. Charlotte heeft meegewerkt aan de lezing van de nieuwe musical “First Daughter Suite” en aan de films The Last Five Years en AWOL.

Naast Andy Mientus en Charlotte Maltby zullen Ramin Karimloo (Jean Valjean), Will Swenson (Javert), Caissie Levy (Fantine) en
Nikki M. James (Eponine) eveneens te zien zijn in de voorstelling. Wie de overgebleven rollen zullen vertolken, wordt binnenkort bekend gemaakt.

De musicalklassieker van Cameron Mackintosh is geschreven door Alain Boublil en Claude-Michel Schönberg en is gebaseerd op de roman van Victor Hugo uit 1862. De beroemde muziek werd eveneens gecomponeerd door Claude-Michel Schönberg met liedteksten van Herbert Kretzmer. De nieuwe productie van Les Misérables zal in een nieuw jasje worden gestoken. Zo zal de vormgeving geïnspireerd zijn op schilderijen van schrijver Victor Hugo en zullen er nieuwe kostuums ontworpen worden.

De nieuwe Broadway productie van Les Misérables zal vanaf 1 maart 2014 te zien zijn in het Imperial Theatre en de officiële première zal op 23 maart 2014 plaatsvinden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies