Broadway musical Big Fish stopt

De Broadway musical Big Fish zal op zondag 29 december 2013 zijn laatste voorstelling spelen wegens een tegenvallende kaartverkoop, zo maakte Broadway.com bekend. Na 34 try-outs en 98 reguliere voorstellingen valt het doek voor de musical in het Neil Simon Theatre. BIG FISH ging op 6 oktober 2013 in première.

Producer Dan Jinks blijft echter positief en weet zeker dat Big Fish blijft voortleven. Ondanks het vroege einde van de show is hij erg trots op het hele team dat Big Fish tot een unieke voorstelling heeft gemaakt. Hij ziet de show als één van de hoogtepunten van zijn carrière.

De voorstelling gaat over Edward Bloom die alles uit het leven haalt. Door zijn ongelooflijke fantasierijke verhalen weet hij meng mens te boeien, onder wie zijn toegewijde vrouw Sandra. Echter tot frustratie van hun zoon Will. Als Edward op sterven ligt, is Will vastbesloten om de waarheid achter zijn vaders grote verhalen te vinden.

Big Fish werd geregisseerd door Susan Stroman, muziek en liedteksten zijn afkomstig van Andrew Lippa en het script werd geschreven door John August. Alle drie genomineerd voor vele prijzen. De cast bestaat eveneens uit bekende namen zoals Norbert Leo Butz (Edward Bloom), Kate Baldwin (Sandra Bloom), Bobby Steggert (Will Bloom), Krystal Joy Brown (Josephine Bloom), Ryan Andes (Karl the Giant), Ben Crawford (Don Price), JC Montgomery (Dr. Bennet), Brad Oscar (Amos Calloway) en Ciara Renee (de heks). De rol van jonge Edward Bloom wordt afwisselend gespeeld door Anthony Pierini en Zachary Unger.

De voorstelling is gebaseerd op het boek van Daniel Wallace uit 1998 en de verfilming uit 2003 die geregisseerd werd door Tim Burton.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies