Julian Looman te zien in Duitse Sunset Boulevard

Komende zomer zal in Duitsland de musical Sunset Boulevard te zien zijn in het openluchttheater Freilichtbühne in Tecklenburg. De musical van Andrew Lloyd Webber gaat op 25 juli 2014 in première en zal spelen tot 13 september 2014. De hele zomer kan men genieten van Sunset Boulevard in de openlucht.

De voorstelling gaat over Norma Desmond die in de jaren 50 in Hollywood werkt aan haar comeback als actrice. Vroeger was ze namelijk een van de grootste sterren in veel stomme films. Alleen toen er films met geluid werden geproduceerd, kreeg Norma geen rollen meer en raakte ze in de vergetelheid. Scriptschrijver Joe Gillis gaat haar helpen bij haar comeback, maar Norma wordt stapelverliefd op hem.

Een groot aantal hoofdrollen worden vertolkt door Nederlandse acteurs en actrices. Zo zal Maya Hakvoort (o.a. Elisabeth, Victoria, Rebecca) de rol van Norma Desmond op zich gaan nemen. De rol van Joe Gillis zal worden gespeeld door de half-Nederlandse Julian Looman (Soldaat van Oranje). Wietske van Tongeren (Elisabeth, Rebecca, Rocky) en Annemieke van Dam zullen de rol van Betty Schaeffer delen. De twee andere hoofdrollen zijn echter wel voor Duitse acteurs. Reinhard Brussmann (Les Misérables, Bonifatius) zal de rol van Max von Mayerling vertolken en Thomas Hohler (Die Drei Musketiere) zal te zien zijn als Artie Green. De rest van de cast staat nog niet vast.

Sunset Boulevard zal geregisseerd worden door Andreas Gergen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies