Soldaat van Oranje speelt door tot en met augustus 2014

Soldaat van Oranje – De Musical is verlengd tot en met augustus 2014. Sinds de première, op 30 oktober 2010, speelt de voorstelling voor uitverkochte zalen. Onlangs vierde de productie het driejarig bestaan en inmiddels hebben meer dan 1,1 miljoen bezoekers de musical gezien.

Exclusief voor abonnees van de nieuwsbrief en voor de facebookvrienden van Soldaat van Oranje – De Musical is er de mogelijkheid om vanaf vandaag als eerste kaarten te bestellen voor de nieuwe speelperiode mei t/m augustus 2014. Donderdag 21 november begint de reguliere verkoop van deze periode.

Op 28 december 2013 wordt Soldaat van Oranje – De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. De voorstelling is nú t/m augustus 2014 te zien in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Gister was al in het AD te lezen dat schrijver Edwin de Vries bekend heeft gemaakt dat er wellicht voor Soldaat van Oranje een plek is in het Duitse musicallandschap. Lees het hele nieuwsbericht hier: Soldaat van Oranje ‘zeer waarschijnlijk’ naar Duitsland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies