WIN Klaas Vaak de musical prijzenpakket

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

Klaas Vaak bezorgt met zijn magische slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

Musical Reports mag in samenwerking met Efteling Theaterproducties een Klaas Vaak de musical prijzenpakket weggeven met o.a. de CD van de musical!

Wat moet je doen om kans te maken op het pakket? Stuur het antwoord op de onderstaande prijsvraag samen met je naam en adres o.v.v. ‘Klaas Vaak prijsvraag’ naar prijsvraag[@]musicalreports.nl

Waar in de Efteling kan je het zandkasteel van Klaas Vaak bekeken worden?

Stuur je antwoord in voor 1 december 2013.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies