Freek Bartels keert terug in Love Story

Hoofdrolspeler Freek Bartels speelt aanstaande zondag in het Parktheater Eindhoven weer de rol van Oliver Barrett IV in Love Story. Freek is voldoende hersteld van zijn rugblessure. Na deze voorstelling wordt er beoordeeld of hij fysiek sterk genoeg is om volgende week ook andere voorstellingen te spelen. Tijdens de afwezigheid heeft Jonathan Demoor de rol van Freek overgenomen.

De première van Love Story zal volgende week vrijdag in Hoorn plaatsvinden, met de terugkeer van Bartels lijkt het waarschijnlijk dat hij de première zal spelen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies