17 jarige speelt hoofdrol in Miss Saigon op West End

In 2014, vijftien jaar na de laatste voorstelling van de oerversie, keert Miss Saigon terug op het Londense West End. Vrijdag 22 november werd de cast van deze productie bekend gemaakt.

De rol van Kim is weggelegd voor de 17 jarige Eva Noblezada. Voor Noblezada is dit haar professionele debuut. De verschijning van Noblezada doet producent Cameron Mackintosh denken aan Lea Salonga die op 17 jarige leeftijd werd gecast voor de oerversie van Miss Saigon. Noblezada zal in eerste instantie vier shows per week spelen. De andere shows worden ingevuld door haar understudies. Zo krijgt Noblezada de kans om haar studie af te maken.

De rol van Engineer (Regelaar) zal worden ingevuld door Jon Jon Miones. Alistair Brammer tekende voor de rol van Chris en Hugh Maynard vertolkt de rol van John. Tamsin Carroll krijgt in de rol van Ellen de kans om als eerste de Engelse vertaling van “Toch Noch” (Maybe) op het grote toneel te zingen. De door Laurence Conner geregisseerde nieuwe productie, die ook in Nederland te zien is geweest (2011), zal in mei 2014 in het Prince Edward Theatre in Londen in première gaan.

Bekijk onderstaand de video waarin de cast wordt bekendgemaakt.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies