Repetities familiemusical Een Wintersprookje gestart

Afgelopen vrijdag zijn de repetities van de familiemusical Een Wintersprookje (8+) van start gegaan. Wegens overweldigende pers- en publieksreacties is Een Wintersprookje van 18 december t/m 5 januari opnieuw te zien in Theater M-Lab.  Een Wintersprookje is los gebaseerd op Shakespeare’s The Winter’s Taleen heeft vorig jaar bewezen Shakespeare toegankelijk te maken voor de hele familie.

Regisseur Marije Gubbels (tg. Bloody Mary, Stella Den Haag, Tafel van Vijf) gaf de voorstelling met haar fysieke, geestige maar ook ontroerende stijl karakter. De aanstekelijke muziek en liedteksten van Jan Groenteman en het script van Sytze Schalk maken de voorstelling tot een echte familiehit!

De cast van Een Wintersprookje bestaat gedeeltelijk uit dezelfde bezetting als vorig seizoen. Zo nemen Lard Adrian (Toneelgroep Oostpool, Het Filiaal), Lynn Jansen (Klein DuimpjeThe Triolettes) en Albert Klein Kranenburg (The Lion King, Toneelmakerij) weer dezelfde rol op zich. Zij worden aangesterkt door de twee jonge talenten Terence van der Loo en Nina van Overbruggen (studenten Fontys Conservatorium, Tilburg).

Een Wintersprookje is een magisch verhaal over een jaloerse koning die een grote fout maakt en daardoor zijn dochter verliest. Hij reist van Atlantis tot Bohemen en maakt de vreemdste dingen mee. Hij moet vechten met een wilde beer, praat met een standbeeld en ontmoet een verliefde prins en een stoere prinses. Maar vindt hij ook zijn dochter terug?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies