Elise Schaap nieuwe Rachel Hazes in ‘Hij Gelooft in Mij’

Actrice Elise Schaap vervangt vanaf januari Ricky Koole in Hij Gelooft in Mij en zal vanaf dan naast Chantal Janzen te zien zijn als Rachel Hazes in de musical over het leven van André Hazes. Chantal Janzen en Martijn Fischer blijven tot de onlangs verlengde speelperiode van de musical het leeuwendeel van de voorstellingen de rollen van Rachel en André Hazes spelen. Hij Gelooft in Mij is tot en met eind maart 2014 exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Elise Schaap is genomineerd voor een Musical Award in de categorie ‘beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical’ voor haar rol in Woef Side Story. In 2009 studeerde zij af aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie. Schaap was onder andere te zien in Een Ideale Vrouw van het DeLaMar Theater, had rollen bij het Ro Theater, Toneelgroep Amsterdam en Orkater en speelde in de films Bride Flight en Valentino.

Ricky Koole is nog tot einde van dit jaar te zien als Rachel Hazes.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies