Videoregistratie Musical Awards Gala 2013

Op 25 november werden, na een jaar van afwezigheid, de Musical Awards weer uitgereikt. De TheaterHangaar, de thuisbasis van Soldaat van Oranje, vormde het decor van deze dertiende uitreiking van deze Nederlandse musicalprijs. Dit jaar werd het gala voor het eerst niet op televisie uitgezonden. Niet getreurd: Musical Reports sloeg de handen in een met Musical Vibes en legde de volledige show vast op beeld.

Naast de uitreikingen van de felbegeerde Musical Awards zie je ook optredens van onder andere Jersey Boys, Flashdance, Sonneveld, Nederland Musicalland en Een wintersprookje.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies