Sister Act cast reikt prijs schrijfwedstrijd uit

Uit een recordaantal van meer dan 3200 inzendingen voor de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Nederland, Talent voor Taal? Schrijf jouw verhaal!, heeft de jury twee winnaars gekozen. In de categorie 12-14 jaar heeft de 13-jarige Jael Hessing uit Ede gewonnen en de 15-jarige Tessa Junggeburth uit Lieshout eindigde als eerste in de categorie 15-18.

De winnaars kregen de prijzen vanmiddag in het AFAS Circustheater in Den Haag uitgereikt door Carolina Dijkhuizen en Simone Kleinsma, de hoofdrolspelers uit de musical Sister Act. Daarnaast ontvingen zij € 100,- aan boekenbonnen, mogen zij met de gehele klas naar de musical en worden de verhalen gepubliceerd in dagblad Metro. De organisatie van de wedstrijd  is in handen van Stichting Lezen & Schrijven, Joop van den Ende Theaterproducties en de CPNB.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies