Jersey Boys brengen kerst-cd uit

De hoofdrolspelers van Jersey Boys Tim Driesen (Frankie Valli), René van Kooten (Tommy DeVito), Dieter Spileers (Bob Gaudio) en Robbert van den Bergh (Nick Massi) ontvingen het eerste exemplaar van de kerst-cd ‘Seasons Greetings: a Jersey Boys Christmas’ uit handen van Johan Derksen.

Afgelopen november nam de cast, in aanwezigheid van origineel Four Seasons bandlid Bob Gaudio via Skype, het nummer ‘Jingle Bell Rock’ op. Op de kerst-cd staan verder bekende kersthits, gezongen door Jersey Boys castleden uit internationale producties, met de herkenbare sound van Frankie Valli & The Four Seasons. De single is vanaf 10 december te downloaden via iTunes. In de maand december wordt ‘Jingle Bell Rock’ speciaal voor de kerstperiode als toegift in de show gezongen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies