Extra voorstellingen voor ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’

De ticketverkoop voor deze eigenzinnige versie van Assepoester door Stany Crets loopt als een trein.  De première van Assepoester, het tamelijk ware verhaal staat gepland op zondag 15 december in Stadsschouwburg Antwerpen. Er zijn extra voorstellingen bijgekomen op 18, 19, 21 en 22 december in Antwerpen en op 10, 11 en 12 januari in Capitole Gent.

Musical van Vlaanderen stelt met deze langverwachte productie een heel eigen kijk op de ‘Assepoester’-geschiedenis voor. Na uitgebreid cultuurhistorisch onderzoek kon Stany Crets het ‘tamelijk ware verhaal’ reconstrueren van deze sloor, dit arme weesmeisje dat in moeilijke omstandigheden opgroeit, en daar niet uit kan maar wel wil ontsnappen. De existentiële problemen en levensvragen van Assepoester worden bevraagd en becommentarieerd door een reporter met een cynische kijk op de wereld.

Het resultaat? Een sprookje dat soms grappig, soms hard, soms blij, soms triest en soms verwarrend is, maar wel altijd tamelijk waar.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies