WIN twee kaarten voor M-Lab’s Een Wintersprookje

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

Van woensdag 18 december t/m zondag 5 januari is de familiemusical Een Wintersprookje (8+) wederom te zien in het Amsterdamse theater M-Lab. Vorig jaar maakte M-Lab met deze voorstelling als eerste het toneelstuk The Winter’s Tale van Shakespeare toegankelijk voor de hele familie in de vorm van een musical. Door de overweldigende reacties van zowel pers als publiek besloot M-Lab dit magische winterverhaal deze kerstvakantie opnieuw op te voeren.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Musical Reports mag in samenwerking met theater M-Lab 2 vrijkaarten verloten voor de voorstelling op 18 december

De kaarten zijn voor de voorstelling op 18 december 2013 (aanvang 14:30 uur) in theater M-Lab te Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken op de kaarten? Simpel: doe mee aan onderstaande Twitter actie!

Plaats of retweet de volgende tekst op Twitter en zorg dat je Musical Reports ook volgt! Doe dit vóór 15 december. We zijn HIER op Twitter te vinden.

Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht. Zo maak zo kans op 2 kaarten voor M-Lab’s Een Wintersprookje op 18 december (14:30)

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies