Tony Neef in ‘Best of Musical’ theaterconcert

Tony Neef, die momenteel succes boekt met de musical over Wim Sonneveld, zal komend voorjaar zijn opwachting maken in ‘Best of Musical’. Hiermee brengt hij een eerbetoon aan de afgelopen twintig jaar aan musicals in Nederland. De kaartverkoop via See Tickets start vandaag!

Neef slaat op 18 april de handen ineen met andere collega-artiesten uit het theatervak, waaronder Marleen van der Loo. De twee stonden afgelopen mei ook al samen op de planken met voorloper ‘MusicalMemories’, net als nu geproduceerd door Ramaekers Entertainment. Toen samen met o.a. Linda Wagenmakers en René van Kooten. Dit jaar bestaat de cast, naast Tony en Marleen, uit nog twee gevestigde namen, welke in januari bekend zullen worden gemaakt. Naast een blik op de afgelopen twintig jaar musicals, komen ook de oer-Hollandse producties aan bod die hebben bijgedragen aan de musicalcultuur in Nederland.

Tony Neef: ‘Dit soort shows maken is waarvoor ik het allemaal doe en waarvoor ik het vak ben ingegaan. De voorstelling draagt het karakter van een goedgevulde bonte avond op school vroeger. Vorig jaar was verbazingwekkend leuk. Dat willen we, samen met de collega’s, nu weer voor elkaar krijgen want de sfeer is uniek.’
Marc Ramaekers (producent): ‘Om iets te maken voor musicalliefhebbers is altijd een uitdaging maar met ons sterke MusicalCamp showChior hebben we de perfecte ondersteuning om samen met de sterrencast een geweldige show te maken’.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies