Marc Elliot te zien in Britse Urinetown

Op 6 december werden er een aantal castleden van de Britse versie van de musical Urinetown bekend gemaakt door Whatsonstage.com. Onder andere Marc Elliot zal deel uitmaken van de cast.

Marc Elliot was te zien in voorstellingen als The History Boys en The Lord of the Flies. Maar Marc is bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol in de Britse soapserie EastEnders.

Chris Bennett, Alasdair Buchan, Aaron Lee Lambert, Karis Jack, Adam Pearce, Jeff Nicholson en Charlotte Scott zullen eveneens te zien zijn in Urinetown. De rest van de cast bestaat onder andere uit Richard Fleeshman, Jenna Russell, Cory English, Jonathan Slinger en Mark Meadows.

De musical wordt geproduceerd door Julian Stoneman Associates en The Araca Group. Greg Kotis schreef het script van de voorstelling en Mark Hollman componeerde de muziek. Samen maakten zij de liedteksten. Urinetown wordt geregisseerd door Jamie Lloyd en de chorografie is in handen van Ann Yee.

De musical Urinetown gaat over een stadje waar het water erg schaars is. Daardoor worden privé-toiletten verboden en moet iedereen verplicht hun behoeftes doen op openbare toiletten waarbij een torenhoge toegangsprijs moet worden betaald. Het volk lijdt hier ontzettend onder, een basisbehoefte is niet meer vanzelfsprekend. Bobby Strong heeft er genoeg van en gaat de strijd aan voor vrij urineren voor iedereen.

Urinetown gaat van start op 22 februari 2014 in het St. James Theatre in Londen en zal daar tot 3 mei 2014 te zien zijn. Als de voorstelling succes heeft zal Urinetown een vaste plek op West-End krijgen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies