M-Lab brengt eerste CD uit met castalbum Een Wintersprookje

Elk theaterseizoen staat M-Lab garant voor een aantal nieuwe Nederlandse musicals of muziektheaterproducties. Nog niet eerder bracht M-Lab hier een castalbum (CD) van uit. Nu met de terugkeer van Een Wintersprookje komt hier verandering in.

M-Lab heeft van haar “kerst” productie Een Wintersprookje een Castalbum opgenomen. De cast van vorig seizoen is de studio ingedoken en heeft twaalf liedjes uit de voorstelling opgenomen. Dat wil zeggen dat naast Lard Adrian, Lynn Jansen en Albert Klein Kranenburg Oedo Kuipers en Liss Walravens te horen zijn op de CD. Het castalbum is geproduceerd door de gebroeders groenteman. Jan Groenteman schreef de muziek voor deze productie en vormt samen met zijn broer Keez de band die instaat voor de muzikale begeleiding.

De CD is te koop bij de voorstellingen van Een Wintersprookje en kost € 10,00.

Van woensdag 18 december t/m zondag 5 januari is de familiemusical Een Wintersprookje (8+) wederom te zien in het Amsterdamse theater M-Lab. Vorig jaar maakte M-Lab met deze voorstelling als eerste het toneelstuk The Winter’s Tale van Shakespeare toegankelijk voor de hele familie in de vorm van een musical. Door de overweldigende reacties van zowel pers als publiek besloot M-Lab dit magische winterverhaal deze kerstvakantie opnieuw op te voeren.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies