Kyle Dean Massey wederom Fiyero in Wicked

Broadway.com meldde eerder deze week dat Kyle Dean Massey opnieuw de rol van Fiyero zal vertolken in de musical Wicked. Vanaf 17 december zal hij weer te zien zijn in de succesvolle Broadway productie. Kyle Dean Massey neemt de rol over van Derek Klena. Hij zal vanaf januari 2014 te zien zijn in de musical The Bridges of Madison Country. Massey was echter al eerder te zien in de rol van Fiyero. Hij maakte deel uit van de Amerikaanse tourproductie en de Broadway versie. Eveneens was Massey onder andere te zien in Next to Normal.

De andere rollen in de musical worden vertolkt door Lindsay Mendez (Elphaba), Alli Mauzey (Glinda), Catherine Charlebois (Nessarose), Michael Wartella (Boq), Tom McGowan (The Wizard) , Carol Kane (Madame Morrible) en John Shiappa (Dr. Dillamond). De musical is al te zien vanaf 2003 en is gebaseerd op de roman Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West. Het script werd geschreven door Winnie Holzman en de voorstelling werd geregisseerd door Joe Mantello. De muziek en liedteksten werden geschreven door Stephen Schwartz.

Wicked gaat over de vriendschap tussen de populaire, blonde Glinda en de onbegrepen, groene Elphaba. In de voorstelling is niets wat het lijkt en vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten uiteindelijk te overwinnen. Wicked is op Broadway te zien in het Gershwin Theatre.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies