Sabine Beens in verwachting van eerste kind

Sabine Beens is in blijde verwachting van haar eerste kind, zo liet ze exclusief aan Musical Reports weten. Tot voor kort was Sabine Beens ook regelmatig te zien in de voorstelling ‘Vijftig Tinten de parodie’. Tevens werkt Sabine Beens aan haar nieuwe solovoorstelling Sabine B. Deze voorstelling zou vanaf begin februari tot mei 2014 te zien zijn. Deze voorstelling is wegens haar zwangerschap uitgesteld tot het tweede deel van seizoen 2014/2015. Vijftig Tinten de parodie is wegens groot succes vanaf mei weer terug te vinden in de Nederlandse theaters. Sabine Beens zal echter geen deel nemen aan deze reprise.

Na de havo voor Muziek en Dans te Rotterdam is Sabine afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater te Amsterdam. Sabine heeft ervaring op het gebied van musical, toneel, cabaret, film en televisie.  Afgelopen seizoen was ze te zien in de toneelcomedy “Wordt u al geholpen?” naar de televisieserie ‘Are You Being Served’? Tevens was haar solovoorstelling Ça Bien! verschillende seizoenen te zien in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies