Nieuwe Off-Broadway musical: ‘The Chocolate Show!’

Deze winter gaat een nieuwe Off-Broadway musical in première in New York. The Chocolate Show! zal haar eerste show spelen op 1 februari in 47th Street Theatre. De première staat, heel toepasselijk, gepland op 14 februari.

De musicalkomedie volgt de excentrieke Cookie Conwell op de laatste avond van haar regeerperiode als World Queen van de Cocoa Bean, waar ze haar levenslange droom vervult: het presenteren van The Chocolate Show!  Tijdens deze show zal ze haar opvolgster moet kiezen. Wie zal de volgende zijn die de chocoladekroon mag dragen? Hoe zal Cookie omgaan met de overdracht van haar macht? En, is chocolade echt slecht voor honden? De show belooft antwoord te geven op al deze vragen, en meer.

The Chocolate Show! belooft een komische interactieve musical te worden met liedjes, komische sketches en publieksparticipatie. Deze publieksparticipatie zal volgens de makers alleen op vrijwillige basis zijn. De anderhalf uur durende show is geschikt voor alle chocoladeliefhebbers van acht jaar en ouder.

Het boek en de muziek zijn van Alan Golub en Laura Goldfader, de liedteksten zijn ook afkomstig van Golub. De musical wordt geregisseerd door Dan Foster en de choregrafie wordt verzorgd door Grady McLeod Bowman. De muzikale arragementen zijn afkomstig van Jeffrey Klitz, die tevens ook de muzikale leiding heeft. De cast van de musical wordt nog bekend gemaakt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies